TPV Tablet DistribuÏdors
Porta les tecnologies més modernes als teus clients per a una millor gestió integral del seu negoci
Treballant amb Comercia Global Payments oferireu als vostres clients les millors eines per a la gestió integral de negoci en el sector de la restauració, retail, bellesa i fleca/pastisseria. Forma part del nostre canal de distribució i descobreix tots els avantatges de col·laborar amb nosaltres.

AVANTATGES

PER AL CLIENT
Producte innovador per a la gestió integral del seu negoci
Una solució completa que consta de tot el necessari per a millorar la gestió del seu negoci. Posem a la disposició dels seus clients un programari amb multitud de funcionalitats àgils i dinàmiques, i un equip que s'adapta a les necessitats de cada restaurant, petit negoci, saló de bellesa, perruqueries, forns i pastisseries.
Software as a Service
Una solució en el núvol que permet abaratir els costos tecnològics del negoci, tenir sempre una visió en el temps real i no preocupar-se per les còpies de seguretat i actualitzacions.
Tracte proper i suport local
Els distribuïdors són molt més que un simple canal de venda per als clients. Tenen un paper important en oferir un ventall de serveis abans i després de la venda i aconsellar la major solució per a cada negoci.
PER AL DISTRIBUÏDOR
Marca de confiança
Formaràs part de l'ecosistema d'una empresa de confiança que posarà al teu abast un portfoli de productes innovadors per a la gestió integral del negoci dels teus clients en quatre verticals diferents. Podràs participar activament en el desenvolupament de les nostres solucions per adaptar-les fins i tot més a les necessitats dels teus clients.
Formació
El nostre equip dedicat al canal de distribució et donarà suport en cada moment i et oferirà una formació contínua tant a nivell tècnic com de màrqueting i vendes.
Suport comercial
Participarem junts en fires i et facilitarem material promocional amb el teu propi logotip i dades de contacte. Col·laborarem en les teves accions locals de generació de demanda.
ESTÀS LLEST? FES-TE DISTRIBUÏDOR!
Explica'ns una mica sobre la teva empresa i deixa'ns les teves dades de contacte, et trucarem.

*CAMPS OBLIGATORIS

ET TRUQUEM

*CAMPS OBLIGATORIS