TPVTABLET
RESTAURACIÓ
La millor solució per gestionar el teu punt de venda
SOL·LICITA UNA DEMO GRATIS
LA GESTIÓ DEL TEU NEGOCI MAI NO HA ESTAT TAN FÀCIL!
MILLORA LA GESTIÓ DEL TEU NEGOCI
Guanya eficiència en la gestió del negoci i pren millors decisions gràcies a les estadístiques.
SEMPRE AMB TU
Telèfon de contacte i servei de manteniment.
COMENÇA ARA
T'instal·lem l'equip, et carreguem els productes i t'ensenyem com funciona
Analitza com evolucionen les vendes i quins articles vens més.
PRINCIPALS FUNCIONALITATS
Gestiona les teves
sales i terrasses
Gestiona les teves
sales i terrasses
La pantalla de taules de TPV Tablet permet visualitzar en una interfície intuïtiva; és fàcil utilitzar els comptes oberts, així com combinar diverses tarifes en funció del lloc en què es consumeixen els productes (terrassa, barra…).
A més, pots agilitzar les vendes i millorar el servei que ofereixes al client amb comanders que permeten agafar les comandes en menys temps i incrementar la rotació de taules.
Crea i personalitza
els teus menús
Crea menús, personalitza'ls i evita haver de revisar-los i canviar de plats periòdicament. Els menús de TPV Tablet et permeten seleccionar els articles que vols incloure per a cadascun dels dies de la setmana. Afegeix-los de la teva base de dades sense haver de crear-los de nou i incrementa'n el preu automàticament amb elements especials o modificadors.
Gestiona
les existències
Gestiona
les existències
Organitza, planifica i controla les existències del teu comerç gràcies a la gestió de compres a proveïdors i el control d'inventari. Podràs consultar estadístiques detallades de totes les teves compres classificades per famílies, articles i molt més. Tingues a la teva disposició informes d'existències inicials, existències finals, compres, vendes i minvaments per gestionar d'una manera més eficient les teves existències.
Adapta TPV Tablet al
teu negoci
Adapta TPV Tablet a les necessitats del teu bar o restaurant. Aprofita les diverses opcions de configuració per personalitzar el TPV: gestió de modificadors i formats, assignació d'al·lèrgens, disseny de tiquets de venda, connexió amb terminals de comandes i impressores de cuina, perfils d'usuari i molt més.
Agilitza
els cobraments
Agilitza
els cobraments
Cobra als teus clients molt fàcilment amb el terminal de pagaments amb targeta integrada i evita els errors manuals, ja que no fa falta haver de tornar a teclejar l'import de venda al datàfon.
També podràs dividir en un instant el tiquet de venda entre diversos comensals, cosa que agilitza el moment del cobrament i facilita el quadrament de caixa.
Coneix millor el teu
restaurant
Amb TPV Tablet, tindràs a l'abast tota la informació per conèixer l'estat del teu bar o restaurant en tot moment. Consulta les vendes per producte, per empleat o per mètode de pagament i compara l'evolució de les vendes respecte a l'any anterior. A més, podràs exportar les dades i enviar-les per correu electrònic, la qual cosa permet automatitzar l'enviament d'informació al gestor.
Tenim TPV Tablet des de fa més de tres anys, i n'hem millorat els temps de reacció, la seguretat en prendre la comanda i la comunicació al taulell.

Xavier Rodriguez

- Can Xumarro

TARIFA
Tot per
59,00
al mes1
Impostos no inclosos
Inclou:
Tablet de
35cm (14")
1
Impressora
tiquets USB
2
Calaix d'efectiu
3
1. Tablet de 35cm (14")
2. Impressora tiquets USB
3. Calaix d'efectiu
EQUIP
Tauleta tàctil + impressora
de tiquets + calaix d'efectiu
INSTAL·LACIÓ DE L'EQUIP
Un tècnic s'encarregarà
de posar en marxa
el teu TPV Tablet
CÀRREGA INICIAL DE PRODUCTES
S'introduiran tots
els productes al
TPV Tablet
FORMACIÓ TELEFÒNICA
T'ensenyem com
funciona el programa
Servei de 3 anys2
SOFTWARE
Sempre
actualitzat
DATÀFON INTEGRAT3
Per cobrar amb
targetes
INFORMACIÓ
Dades segures
al núvol
TELÈFON DE CONSULTES
Telèfon per
solucionar els dubtes
1. Quota corresponent al finançament de l'equip i el servei a 3 anys, amb un valor de 2.124 € sense IVA, al 0% TIN i 0% TAE en 36 quotes. La quota corresponent al finançament de l'equip i el servei a 3 anys incloent-hi l'IVA, amb un valor de 2.570,04 €, al 0% TIN i 0% TAE en 36 quotes, serà de 71,39 €/mes. La concessió de l'operació està subjecta a l'anàlisi de la solvència i de la capacitat de devolució del sol·licitant, depenent de les polítiques de risc de l'entitat. Les fotografies poden no coincidir amb les versions o els equipaments oferts. 2. Permanència mínima del servei de 36 mesos. A partir del tercer any, la quota del servei serà de 35 € mensuals més impostos. 3. Serveis de pagament comercialitzats a través de CaixaBank, SA, agent de Comercia Global Payments Entidad de Pago, SL, amb NIF B-65466997, inscrita en el Registre Oficial d'Entitats del Banc d'Espanya amb el codi 6802. Informació vàlida fins al 30-06-2019
ELEMENTS ADDICIONALS
Per respondre millor a les necessitats del teu negoci, posem a la teva disposició equips i necessitats addicionals.
Tauleta 25 cm
amb funda protectora
335 €
Tauleta 17 cm
amb funda protectora
255 €
IMPRESSORA
Wi-Fi auxiliar
240 €
Balança
amb doble pantalla i funció de tara
199 €
Impostos no inclosos
LLICÈNCIA
per tablet o pack addicionals
25 €/mes
LLICÈNCIA
por impressora addicional
5 €/mes
SERVEI DE MANTENIMENT
15 €/mes
Impostos no inclosos
ET TRUQUEM
Emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu de seguida.
* Camps obligatoris
TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

El responsable del tractament és Comercia Global Payments, Entidad de Pago, S.L., una companyia espanyola amb domicili social al carrer Caleruega, 102, 28033, Madrid, amb número d'identificació fiscal B-65/466.997, i inscrita en el registre Mercantil de Madrid, en el tom 36770, foli 106, full M-658735

Les dades sol·licitades són necessàries per a la gestió i execució de la sol·licitud i seran tractades amb aquesta finalitat. Així mateix, seran tractades per complir les obligacions normatives requerides.

Aquestes dades es podran comunicar a autoritats i organismes públics per al compliment d'una obligació legal requerida, així com a proveïdors de serveis i a tercers necessaris per a la gestió i l'execució de les relacions derivades de la sol·licitud.

Les dades es tractaran mentre romanguin vigents les relacions derivades de la sol·licitud i es conservaran (durant el termini de prescripció de les accions derivades d'aquestes relacions) als únics efectes de complir les obligacions legals requerides, i per formular, exercir o defensar reclamacions.

Per obtenir més informació sobre la nostra política de privacitat. visiti l'apartat Avís legal».