TPVTABLET
BELLESA
La millor solució per gestionar el teu punt de venda
SOL·LICITA UNA DEMO GRATIS
LA GESTIÓ DEL TEU NEGOCI MAI NO HA ESTAT TAN FÀCIL!
MILLORA LA GESTIÓ DEL TEU NEGOCI
Guanya eficiència en la gestió del negoci i pren millors decisions gràcies a les estadístiques.
SEMPRE AMB TU
Telèfon de contacte i servei de manteniment.
COMENÇA ARA
T'instal·lem l'equip, et carreguem els productes i t'ensenyem com funciona
Analitza com evolucionen les vendes i quins articles vens més.
PRINCIPALS FUNCIONALITATS
Gestiona l'agenda de
la teva perruqueria o centre
d'estètica
Gestiona l'agenda de
la teva perruqueria o centre
d'estètica
TPV Tablet et permetrà administrar i visualitzar les teves cites de manera fàcil, intuïtiva i ràpida. Podràs assignar serveis a un dia, una hora i un empleat concrets, així com el temps necessari per a cada servei.
Coneix millor els teus
clients
Amb TPV Tablet, podràs accedir a l'historial dels teus clients per veure els serveis que sol·liciten habitualment i els productes que solen demanar o que se'ls sol aplicar. També podràs afegir els comentaris que consideris oportú per oferir un servei més personalitzat.
Envia confirmacions de
cita als clients
Envia confirmacions de
cita als clients
Envia una confirmació de la cita per correu electrònic automàticament als clients que hagin encarregat un servei. D'aquesta manera, reduiràs el nombre de cites fallides, augmentaràs el nivell de fidelització dels teus clients i potenciaràs la imatge de professionalitat del teu negoci.
Adapta TPV Tablet al
teu negoci
Adapta TPV Tablet a las necesidades de tu negocio. Podrás personalizar el sistema con diferentes opciones de configuración, como la creación y gestión de paquetes, la configuración de turnos del establecimiento y de los empleados y el diseño de tiques de venta, entre muchas más opciones que te ayudarán enormemente en el día a día de tu establecimiento.
Agilitza
els cobraments
Agilitza
els cobraments
Cobra als teus clients d'una manera senzilla amb el terminal de pagaments amb targeta integrat i evita els errors manuals, ja que no fa falta haver de tornar a introduir l'import de venda al datàfon.
Coneix millor la teva
perruqueria o centre
d'estètica
Amb TPV Tablet, disposaràs de tota la informació per conèixer l'estat de la teva perruqueria o del teu centre d'estètica en tot moment. Consulta les vendes per servei, per treballador o per mètode de pagament i compara l'evolució de les vendes respecte a l'any anterior.
A més, podràs exportar les dades i enviar-les per correu electrònic, cosa que et permet automatitzar l'enviament de la informació al gestor.
Amb el TPV Tablet podem gestionar millor la nostra agenda i conèixer millor al nostre client.

Noelia Arqués

- Urban beauty

TARIFA
Tot per
59,00
al mes1
Impostos no inclosos
Inclou:
Tablet de
35cm (14")
1
Impressora
tiquets USB
2
Calaix d'efectiu
3
1. Tablet de 35cm (14")
2. Impressora tiquets USB
3. Calaix d'efectiu
EQUIP
Tauleta tàctil + impressora
de tiquets + calaix d'efectiu
INSTAL·LACIÓ DE L'EQUIP
Un tècnic s'encarregarà
de posar en marxa
el teu TPV Tablet
CÀRREGA INICIAL DE PRODUCTES
S'introduiran tots
els productes al
TPV Tablet
FORMACIÓ TELEFÒNICA
T'ensenyem com
funciona el programa
Servei de 3 anys2
SOFTWARE
Sempre
actualitzat
DATÀFON INTEGRAT3
Per cobrar amb
targetes
INFORMACIÓ
Dades segures
al núvol
TELÈFON DE CONSULTES
Telèfon per
solucionar els dubtes
1. Quota corresponent al finançament de l'equip i el servei a 3 anys, amb un valor de 2.124 € sense IVA, al 0% TIN i 0% TAE en 36 quotes. La quota corresponent al finançament de l'equip i el servei a 3 anys incloent-hi l'IVA, amb un valor de 2.570,04 €, al 0% TIN i 0% TAE en 36 quotes, serà de 71,39 €/mes. La concessió de l'operació està subjecta a l'anàlisi de la solvència i de la capacitat de devolució del sol·licitant, depenent de les polítiques de risc de l'entitat. Les fotografies poden no coincidir amb les versions o els equipaments oferts. 2. Permanència mínima del servei de 36 mesos. A partir del tercer any, la quota del servei serà de 35 € mensuals més impostos. 3. Serveis de pagament comercialitzats a través de CaixaBank, SA, agent de Comercia Global Payments Entidad de Pago, SL, amb NIF B-65466997, inscrita en el Registre Oficial d'Entitats del Banc d'Espanya amb el codi 6802. Informació vàlida fins al 30-06-2019
ELEMENTS ADDICIONALS
Per respondre millor a les necessitats del teu negoci, posem a la teva disposició equips i necessitats addicionals.
Tauleta 25 cm
amb funda protectora
335 €
LECTOR
de codis de barres
95 €
Impostos no inclosos
LLICÈNCIA
per tablet o pack addicionals
25 €/mes
SERVEI DE MANTENIMENT
15 €/mes
Impostos no inclosos
ET TRUQUEM
Emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu de seguida.
* Camps obligatoris
TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

El responsable del tractament és Comercia Global Payments, Entidad de Pago, S.L., una companyia espanyola amb domicili social al carrer Caleruega, 102, 28033, Madrid, amb número d'identificació fiscal B-65/466.997, i inscrita en el registre Mercantil de Madrid, en el tom 36770, foli 106, full M-658735

Les dades sol·licitades són necessàries per a la gestió i execució de la sol·licitud i seran tractades amb aquesta finalitat. Així mateix, seran tractades per complir les obligacions normatives requerides.

Aquestes dades es podran comunicar a autoritats i organismes públics per al compliment d'una obligació legal requerida, així com a proveïdors de serveis i a tercers necessaris per a la gestió i l'execució de les relacions derivades de la sol·licitud.

Les dades es tractaran mentre romanguin vigents les relacions derivades de la sol·licitud i es conservaran (durant el termini de prescripció de les accions derivades d'aquestes relacions) als únics efectes de complir les obligacions legals requerides, i per formular, exercir o defensar reclamacions.

Per obtenir més informació sobre la nostra política de privacitat. visiti l'apartat Avís legal».